Smartlog v3 » Smøffer's Corner » St. Fucking Louis!
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

St. Fucking Louis!

30. Nov 2006 22:12, Smoeffer

Møg, pis og lort!

Jeg bruger ellers normalt ikke den slags infantile udbrud, men når jeg er rigtig irriteret, så gør jeg. Grunden denne gang er, at jeg sidder godt og grundigt fanget i netop St. Louis, Missouri, USA. Jeg skulle have møde med en kunde, men det er aflyst, da mine kolleger som skulle flyve ind fra Little Rock, Arkansas, ikke kunne komme frem. Grunden? Den først store vinterstorm, fejer i øjeblikket henover Vest og Midt USA. Isslag, slud og senere 20cm sne, har lukket veje, lufthavnen og alt andet ned.

Så lige nu ser det ud til, at mit fly til New York imorgen klokken 10.10 ikke kommer afsted til tiden. Dvs. jeg ikke når flyet fra New York til København, hvilket igen betyder jeg ikke når den årlige julefrokost med familie og venner på lørdag! Jeg er intet mindre end pissehamrende sur, og hvad der gør det hele endnu bedre er, at jeg da bare skal nå hjem til Kbh. for at kunne rejse til Polen på tirsdag.

Da Misse og jeg var i New York i februar, oplevede vi den største og værste snestorm i New Yorks historie. Kald mig Kong Vintervejr, kald mig hvad du vil , men du skal ikke kalde mig heldig lige nu! Igår var der 21 grader celcius, lige nu er der -3 grader celcius. Jeg kan ikke engang gå op på den lokale Starbucks, da der er en reel risiko for at jeg skvatter på røven.

Smøffer; fanget, tosset og ikke optimistisk et sted i USA.

Opdatering; 17.10pm Standard US Time, stadig slud og is. Fly imorgen tidlig højest sandsynligt temmeligt forsinkede. Og så skal man huske at i USA regner vi i miles. Så når man taster 13 ind på løbebåndet, bliver det til 21km/t!

Tags

Arkiv

Relaterede