Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Noget nyt?
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Noget nyt?

28. Nov 2006 21:21, Smoeffer

Når man som jeg tilbringer en del tid i udlandet, mestendels grundet arbejde eller ihvertfald foregivelse heraf (tegnsætning i bisætninger, I dont get it!), så er det rart at tune ind på Danske nyhedsmedier, for at holde sig opdateret om røre i andedammen.

Nogle dage er en ren ørkenvandring, og andre dage er en ren collage af spændende tidende.

Som nu idag, hvor man kan se, at efterhånden som man bliver mere og mere kendt, jo mere mister man af hukommelsen. Endnu en ung trunte har "glemt" at tage trusser på i byen. Altså for mig siger det ret meget om tøsepigebarnets intelligens, at hun lader sig forevige i den mundering. Og dog, nu skal man jo ikke skue hunden på hårene. Det kan man jo så heller ikke i denne her situation. Jeg har da også engang imellem drukket mig i el-hegnet, men det får mig da ikke til at glemme at tage boxere på. På den anden side har det heller ikke forhindret at der eksisterer indtil flere portrætter af..... Ligemeget! Det er åbenbart også kun det kvindelige køn (get it!), der tiltrækker sig opmærksomhed i de situationer. Der var da ingen billeder af en vis Robbie Ws klokkespil i Parken. Nå videre.

Den kære Pave, hvis imperium bygger på en tusindårig myte, har udtalt sig politisk. Det skulle han ret beset tage at lade være med. Tyrkiet i EU er for mig som brun sovs på en banana split. Uden sammenligning iøvrigt.

Og nu vi er ved det religiøse, så har Julemanden(?!?) i Aalborg været ude med riven. Gad vide om den unge dame, havde øsnket sig en kind-hest, eller var der tale om en ordinær pony? Uanset, må den aldrende herre med skægget, have taget fejl af kostumerne i omklædningsrummet. Til gengæld kan Lex Luthor se frem til at få en IPod Video og en ny mobiltelefon d. 24. december.

Tvind bygger hovedkvarter i et øde område i Mexico. Helt ærligt, så lad dem. Alene det faktum, at Tvind er istand til at motivere Mexicanere, til at bygge et mindre palads ude midt på Juan Tyndskids mark, er immervæk en bedrift der fortjener en ikke ubetydelig portion anerkendelse. Jeg mener, alene dét, at få dem til at komme med regningen på en restaurant efter endt måltid, lader til at være en uoverkommelig arbejdsopgave. Desuden føjer det da en umådelig fin vinkel til Mexicos kultur og historie. Rejsebrochure anno 2060: "Besøg Mexico, landet der husede så store civilisationer som Mayerne, Aztecerne og ....Tvind!"

Og mere udlandsstof. Hvis du er jæger, og hvis du jager i Grækenland, må jeg så på det kraftigste appelere til, at du holder dig langt væk fra indhegninger til får. Du risikerer at bliver pumpet fuld af skarpt udseende bly, af en olding og hans søn. Eller er det hele sandheden? Jeg lurer kommende konspirationsteoretikere, der vil føre uigendrivelige beviser for, at verdens får langt om længe får den hævn de har tørstet efter i årtusinder. "Jøderne. Forfulgt?? Vi er bogstavelig talt blevet slagtet i mange tusind år, og ofte på de mest brutale måder", udtaler fårenes talsmand Wool BahBah.

I England har man fundet Jesus på et gulv i Wolwerhampton. Jeg vidste ikke han var blevet væk, men det er da en jule historie der er lige til at få røde ører af. Efter en oversvømmelse, er Herrens fjæs dukket op, da man fik vandmasserne pumpet ud. Jeg er ladt tilbage med total forvirring. Jeg troede da det var Noah, der havde det trip med syndfloder? Om ikke andet skal der nok mere end Moses til at skille vandene, end et oversvømmet billede af nogens Herre.

Sidst, men absolut ikke mindst, bliver ballon dyret David Owe helt retfærdigt jordet noget så vederstyggeligt i den samlede Danske presse. Undskyld, men hvad ind i hele hule herligheden havde du regnet med? De der tricktyve, der lokker penge fra ældre damer, ved at foregive sig som værende sygepassere og hjemmehjælpere, har da i den grad fået baghjul af Mr. Owe. Mage til snigløberi skal man lede længe efter. Jeg vil hellere have et solidt los i løgene, umiddelbart efter at være blevet trukket nøgen henover en frosthård pløjemark, end spilde penge på den slags skrammel. Men kære David, du kan altid lade dig forevige under en bytur, plakat stiv og uden trusser. På den anden side, du var med i Vild Med Svans så det bliver næppe værre.

Så nåede vi (næsten) verden rundt, og efter at have reflekteret over dagens nyheder, kan jeg konkludere. Der findes værre julegaver end bløde pakker, da man kan få en kind-hest. I værste fald ender man op med en CD af David Owe, der trods skarp konkurrence i disciplinen grusomhed, ikke overgås af at blive mejet ned på en mark i Grækenland.

Kommentarer

 1. Sevelsted
  29. Nov 2006 10:22
  1

  Apropos forevigelse, så har jeg et billede i tankerne, af en ”piv” stiv smøffe, så lister rundt på en, gennemblødt af dug våd græsplæne, men sine sko i hånden, for ikke at vække Misse. Mens han forgæves prøver at kravle 2,5 meter op ad en lodret mur, for at komme ind af et vindue.
  Det billede tror jeg godt kunne have ramt forsiden af dagens aviser. ;-)
  Hvornår kommer i Hjem ?
  Jeg rammer KBH. på onsdag, for at se de unge løver sikre sig en sejr og dermed en værdig udgang af CL. I denne omgang.
  Ses Sevelsted

 2. Smøffer
  29. Nov 2006 16:11
  2

  Sevelsted: Misse er hjemme, og jeg ankommer i DK lørdag, dog kun for at skynde mig videre til Polen tirsdag næste uge:-)
  Vi må snart rende sammen til en kold øl. Du giver!

 3. Jane B
  30. Nov 2006 12:34
  3

  Hej Thomas
  Nu bliver jeg simpelthen nødt til at lægge en kommentar. Efter "jubilæumsfesten" med vores folkeskole (hvor du iøvrigt ikke gad at vise dig), blev jeg informeret om din blog. Du er åbenbart kendt af flere for dette site. Anyway, nysgerrig er man jo, så jeg krusede og fandt dig! Så jeg har læst lidt i din blog et par gange, og finder den fantastisk morsom og til tider ret så dybsindig. -det jeg nu har læst. Håber det er ok, jeg sådan er "med på en kigger". Men hvorfor ellers offentliggøre skidtet...Nu vil jeg dog lige give mig til kende! Fuldstændigt inspireret har jeg nu selv lavet en blog på www.easyblog.dk, som dog stadig er i opstarten. Du er selv velkommen til at kigge forbi. Jeg håber, du har det rigtigt godt. Og hvis vi ikke snakkes ved, må du have en rigtig god jul og alt mulig held&lykke i det nye år.
  Knus og kolbøtter Jane B ;)

 4. Smøffer
  30. Nov 2006 21:54
  4

  Jane B: Halløjsa! Velkommen i hjørnet, og mht jubilæumsfesten, ville jeg hellere end gerne have været der, men arbejde i Mexico forhindrede det. Ideen med en blog er jo netop at ALLE må kigge med. God vind med din egen blog. Jeg vil nok kigge forbi i ny og næ. Selv glædelig jul, og fantasktisk festligt nytår. Vi lures.

 5. Dorte Pedersen
  4. Jul 2010 19:54
  5

  Hejsa jeg faldt lige over din blog på google,Bing,Yahoo og jeg ville ikke lige forlade den ud at smide en kommentar at jeg havde været der

Links til dette indlæg

 1. http://search.jubii.dk/cgi-bin/pursuit?pag=4&query=uden+t... ( 5. May 2007)

Tags

Arkiv

Relaterede