Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Jeg troede....
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Jeg troede....

30. Aug 2006 00:40, Smoeffer

...at jeg lige nu ville opholde mig i Danmark. Jeg troede også, at jeg ville bruge det meste af tiden på at fare rundt, og lede efter en lejlighed at opholde mig i fra 1/10. Endelig troede jeg også at jeg var single, og bare skulle til at fyre den endnu mere af i det Københavnske, for slet ikke at tale om hele det Danske, pulveriserende natteliv.

Men jeg troede forkert! Derfor sidder jeg lige nu i Mexico, er en underskrift eller to fra at være andelshaver af en lejlighed i Valby og er vel ret beset temmelig langt fra at være single, når sandheden skal frem.

Tingene kan tage mange hurtige drejninger, og jeg må indrømme, at jeg godt kunne bruge en alvorlig udviklingssamtale, med den person der kontrollerer farten på mit livs karrusel. Det sidste halve år har været usandsynligt stormombrust, og jeg skal vel ca. 14 måneder tilbage i tiden, for at finde noget der i min bog tæller som et normalt liv. Det er vel at mærke kun hvis normalt, kan beskrives ved at bo med sin nu fraseparerede hustru i et land der ligger 8.000km væk fra Danmark.

På fredag fylder jeg 29, og ønsker mig egentlig bare lidt stabilitet.

Kommentarer

 1. Kim
  27. Oct 2006 07:48
  1

  Normalt er tilsyneladende 8000 km fra DK... Ja der er da ok. Hvornår kommer du tilbage igen hvis ever?
  Bor i øjeblikket alene i Landmark Sky.. og venter på Konen og Tvillingerne.
  Det er nu lidt kedeligt her i CN når de gode gamle er skiftet ud med nye, men det kommer nok.

 2. Lene Marie
  2. Nov 2006 14:07
  2

  Hvornår får vi opfølgeren? Du ved, den der fortæller hvor glade vi alle sammen er for, at Valbys indbyggertal stiger med mere end et Ø inden for nærmeste fremtid ...?

Tags

Arkiv

Relaterede