Smartlog v3 » Smøffer's Corner » I'm out!
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

I'm out!

7. Jul 2006 09:28, Smoeffer

Så er det blevet ferietid, og Smøffer vil de næste 2 uger opholde sig i Malaysia, hvorfra der ikke må forventes opdateringer. Det er faktisk lige nøjagtig et år siden, at jeg sidst havde ferie i mere end 4-5 sammenhængende dage, så jeg glæder mig, og trænger i den grad til at koble af. Det sidste års tid har immervæk budt på en del fysiske og psykiske anstrengelser. Ikke desto mindre er jeg nu i topform, både fysisk og psykisk.

I aften skal jeg skråle med på Robbies sange i Parken, og jeg vil gøre mit til simpelthen at blive bortvist, alene på grund af min rungende røst.

Fortsat god sommer til jer alle, Smøffer has left the building!

Kommentarer

 1. René
  7. Jul 2006 09:53
  1

  Hav en allerhelvedes god tur til de varme lande og nyd narkomanen i Parken i aften (og husk nu på, at selv om alle de 16-årige piger drikker Vodka Pops, så må du godt drikke øl).

  Jeg kender forresten en af bartenderne i Parken (og jeg ved at hun skal på arbejde i aften). Jeg giver hende lige et tip om, at du gerne vil smides ud...

 2. Misse
  7. Jul 2006 13:11
  2

  Jamen, hvad kan man sige andet end "gid det var mig" (o: God tur til både dig og lillebror. Med hensyn til Robbie i aften - ja, jeg er da VIRKELIG ikke misundelig.....snøft )o; Hils lige søster og svoger blandt de øvrige 40.000 tilskuere - de sidder vistnok lige oppe til højre...ja, dér, ja... (o:

Tags

Arkiv

Relaterede