Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Hip Hip....
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Hip Hip....

26. Nov 2006 03:02, Smoeffer

Det er gået op for mig, at hjørnet her fylder 3 år om ganske få dage. Det er faktisk kommet lidt bag på mig. Tiden er gået hurtigt, meget vand er løbet under broen siden starten, og der er stadig blæk i pennen (hø hø).

Der har været mange perioder med meget lidt skribleri, men sommetider kan jeg ikke få tingene "ned på papir". Tankerne er der, men kræfterne, lysten og tiden er ikke altid til at få det trykt. Jeg ville gerne være en af de der bloggere, som nedfælder hver en lille tanke, mening, ide eller synspunkt. Det er jeg så bare ikke. Til gengæld har jeg en naiv tro på, at det faktisk betyder at når der så skrives, så er det fordi der er noget at fortælle. Altså udover at min kat har fået halen i klemme, og at jeg spiste havregryn med mælk til morgenmad. Jeg mener, hvor vigtig information er det lige?

Jeg kom med på blog da det stadig var et spirrende medie. Siden da, er der sket rigtig meget, og her på det sidste er der jo dælme en sand stormflod af nye blogs. Nogle er ret spændende, men for langt de flestes vedkommende, må jeg indrømme det er noget tyndt the. Fred være med det, vi skal være her allesammen. Dog er det da helt vildt, at der ligefrem foregår tyveri af teksterne. Hvad fanden er det lige for en kortslutning, der udløser sådan en handling? For god ordens skyld, vil jeg bare sige, at hvis dit liv er så stillestående trist, så det nødvendiggør kopiering af en andens blog, så tag fra min. Du skal ikke angive kilde, eller for den sags skyld undskylde, og du skal ida slet kke regne med at få flere læsere.

I anledning af det snarlige jubilæum, har jeg tilladt mig at rette på et par linjer i "100 om" listen, som også er næsten 3 år gammel. Nedenfor ses de få rettelser der fandtes nødvendige. Bare lige for en god ordens skyld, og som en slags service á la, nye læsere kan starte her.

3. Har rundet 26 år, færdiggjort uddannelse, blevet gift med Misse og flyttet til Kina indenfor 6 måneder. Er gået hen og blevet 29. Er på forunderlig vis stadig gift med Misse, men bor nu i Valby.
12. men vejer alligevel på den tunge side af 90 kilo. Niks, vægten siger 83kg eller 15 mindre end for 3 år siden.
27. og er nu udstationeret i Kina. Har arbejdet 2 år i Kina, og har nu base i DK, men har haft 150 rejsedage i 2006. USA, Mexico, Polen, Kina, Malaysia, og Tyskland er blevet besøgt.
51. Misse er min hustru, som jeg har kendt i 7 år. Vi har boet sammen i 6 år, i Randers, Kolding og Kina. Misse og jeg runder de 10 år til februar, selvom det var lige ved at smutte. Vi har så boet sammen i 8 1/2 år, og nu i Valby....næsten. Snart ihvertfald.
74. Cypern, Italien, Frankrig, Spanien, Kina, Sverige, Norge, Jugoslavien, Malaysia, Singapore, USA, Mexico, Skotland, England, Irland, Polen, Hong Kong
76. Jeg er en stor nyder af en god kop kaffe, allerhelst med sukker og mælk. Hvis det skal være rigtig godt skal man have en Prinzen Rolle kiks med chokolade til at dyppe ned i koppen. Det ka' vi rigtig godt li'. Ingen sukker mere i kaffen. Det er fandens opfindelse, det der sukker. Meeeen en Caramel Macchiato fra Starbucks med sirup må man godt få engang imellem.
99. Det er, at mens jeg skriver det her, ikke kan lade være med at tænke på hvad andre vil tænke når de læser det. Jeg giver fanden i hvad du tænker når du læser det her. Kald det alder, erfaring, udvikling eller hvad du vil. Jeg er mig, og så kan du lide det eller lade være.
100. Selverkendelse er det første skridt på vejen til helbredelse. This house is clean!

Kommentarer

 1. René
  26. Nov 2006 23:52
  1

  Jamen tildalykke med det. Må de næste tre år blive endnu bedre. Glæder mig til at du engang føler dig blog-voksen nok og tager springet til et rigtigt blog-værktøj :)

 2. Smøffer
  27. Nov 2006 04:32
  2

  Du kan jo række mig en hånd når jeg kommer hjem? ;)

 3. migger
  30. Nov 2006 17:31
  3

  Hey!

  Ingen grund til i det skjulte at nedgøre Smartlog ;D9

 4. Smøffer
  1. Dec 2006 00:11
  4

  @Migger: Det kunne aldrig falde mig ind. Vi er mange der har nydt godt af denne kreation, og endnu flere har brugt den som et springbræt.

 5. nike free
  14. Dec 2011 07:26
  5

  Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

Tags

Arkiv

Relaterede