Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Cool jul
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Cool jul

22. Dec 2006 22:58, Smoeffer

Så skete det igen.
Julefreden har indfundet sig i hjørnet, og nu venter jeg bare på, at Disneys årlige jule show ruller over skærmen, og juleanden sættes på bordet. Der har indtil nu, ikke været spor af julestemning i min nærhed, da jeg ikke har haft ro til at nyde højtiden. Nu siger julen mig heller ikke så meget mere, men jeg sætter pris på at familien samles, og der udveksles historier og anekdoter. Samværet er det jeg værdsætter mest.

Jeg tror ikke på julemanden mere, og jeg er nok heller ikke helt sikker på ham Jesus der. Altså, der har muligvis engang været en fyr, der var lidt bedre end det gennemsnitlige menneske, hvad det så end betyder. Men at han blev født d. 24. december, er jeg da noget tvivlsom overfor. Og den der med vand til vin, og traveture på vandet, køber jeg heller ikke. Men hvad gør det? Julen handler om at være gode mod hinanden, så kan vi bruge resten af året på, at trampe og svine hinanden så selv Fanden ville blive stolt.
Måske vi skulle overveje, at brede det lidt ud over året, godheden og medmenneskeligheden altså, istedet for at fyre det hele af i december.
Se, det er hvad julen gør ved én! Selv jeg, bliver helt humanistisk.

Det ER jul og det ER cool. Må I alle få en dejlig én af slagsen.   

Kommentarer

 1. Migger
  23. Dec 2006 12:46
  1

  Glædelig jul, makker - til dig og din familie. Hils mange gange.

 2. Monster Beats
  14. Dec 2011 07:10
  2

  Monster Beats par Dr.dre studio utilise fournitures en plastique et optimisé CMP, le <a href="http://www.monstercasque.com" title="Monster Beats">Monster Beats</a>
  sentiment d'échelle est exceptionnellement belle. Ce style n'a vraiment avoir quelques inconvénients, <a href="http://www.monstercasque.com" title="Casque Beats">Casque Beats</a>
  puis de nouveau, comme sans effort trouver contaminé par empreintes digitales. Heureusement, il est certainement le <a href="http://www.monstercasque.com" title="Casque Monster Beats">Casque Monster Beats</a>tissu de bonus Propre! Ces jours-ci un nombre croissant de gens commencent à poser - Quelle marque de casque a Lady GAGA portait sur ses oreilles nom?

Tags

Arkiv

Relaterede