Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Bedre sent end aldrig
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Bedre sent end aldrig

26. Jan 2007 21:57, Smoeffer

...eller noget i den retning.

Det er igen blevet til en lidt for lang pause fra bloggen, og det er der mange gode grunde til. Den væsentligste er nok, at de sidste par måneder er gået med, at overveje et job tilbud i udlandet. Jeg har fået muligheden for, at komme til Skotland og arbejde på ubestemt tid. Samme firma, men nye udfordringer. Hvad siger man så til det?
Tjah, taget i betragtning at jeg efterhånden har en del øvelse i disciplinen flytning, og gerne vil videre karrieremæssigt, så er det jo ikke der tvivlen har ligget. Det er mere det der med, at vi jo er 2 der skal have det til at fungere, og egentlig havde håbet på at det nye år ville bringe stabilitet og ro.
Anyway er det blevet til et ja, så fra ca. midten af marts er jeg residerende i Skotland. Som en klog mand engang sagde: "The only constant is change"

En anden grund til det korte fravær er, at der har været en noget skarp tone blandt bloggere, både om hvad man kan skrive og hvad man ikke kan skrive. Og der er jeg altså stået helt af! Folk må da fuldstændig selv om hvad de skriver, og andre folk skal da være åh så velkomne til at kommentere det. Hvis ikke man har den holdning, må man jo designe sin blog så den passer til det man kan holde til. "Jamen så er det jo så ligesom ikke en rigitig blog, vel?"
Tag dog og luk! Jeg har endnu ikke set et regelsæt, der gengiver hvad man må og ikke må bruge sin blog til. Man skal selvsagt overholde love og regler udstukket af ansvarlige myndigheder, men derudover er der altså frit slag i bolledejen. Hvad enten man skriver om sex, film, musik, heste, bøger,sygdom, død, have, strikning, politik, IT, børn, sport mm. så er det da ens egen sag. Hvis du ikke gider læse det, så hop dog videre. Især pisser de små selvhøjtidelige sataner, som bare skal lægge en kommentar til forfatteren for at gøre opmærksom på deres utilfredshed, mig da fuldstændigt af. Og så er der de helt ude i hampen selvretfærdige og tarvelige tumper, som gudhjælpemig skal kommentere folks stavefejl eller grammatik. "Ja hvis du ikke kan stave kan du jo ikke kommunikere med det her medie". Nå, så må folk der stammer måske heller ikke holde en tale? Sikke noget fis.

Det er måske et underligt tidspunkt at hidse sig op på, tænker du. Men grunden er, at jeg for gud ved hvilken gang, fik sat mig i en flyver, og at samme flyver denne gang landede i Mexico. Imorgen skal jeg på tur med Tequila Ekspressen. Et tog der kører fra Guadalajara til den lille landsby Tequila hvor......ja det er rigtigt....Tequila'en stammer fra.(altså ikke stammer som i samme betydning som ovenfor, du ved oprinder, kommer, blev opfundet) Toget kører kl. 10 og man er tilbage kl. 20. Det anbefales at have spist morgenmad inden, og rygterne vil vide, at man får en/et lille badge med navn og adresse på trøjen, da bitter erfaring har påvist Tequila medfører hukommelsestab. Så ja, søndag kommer nok til at byde på tømmermænd.

Viva el fin de semana! 

Tags

Arkiv

Relaterede