Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Back In Black
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Back In Black

25. Jul 2006 03:26, Smoeffer

Ja, det var en god ferie, ja den var for kort, ja det var en fed Robbie koncert, så derfor skal der ikke lægges noget negativt i overskriften. Tværtimod. Den er bare en konstatering af, at jeg nu er tilbage i sorte bukser og skjorte men undlader slipset.

Det har været 14 dage med afslapning for sjælen, men også med oplevelser, varme, sol, regn, Starbucks, bøger, hajer, aber, vildsvin og meget andet lækkert. Så hvis jeg var godt tilpas for 14 dage siden, er det da intet at sammenligne med nu. Jeg vil gerne dele et par snapshots med jer, men jeg skal lige have det op og køre. Så imorgen skulle der være pixel-beviser på turen til Malaysia. Et sted der iøvrigt varmt kan anbefales, og som er forholdsvis billigt og meget nemt at rejse i. Jeg skal nok finde de lidt dybere tanker frem, men oplevelserne skal lige lægge sig.

Til de af jer, der læser med for at blive opdateret på kærlighedslivet, kan jeg fortælle, at det ikke er ændret inden for de sidste 14 dage. Hvilket faktisk er enormt lækkert.

Kommentarer

 1. René
  25. Jul 2006 09:47
  1

  Lyder lækkert...

  Mht. kærlighedslivet, hvad var status da for 14 dage siden? Bare lige for at vide, hvad det er, der er lækkert...

 2. René
  25. Jul 2006 15:09
  2

  Haha. Tænkte det nok... Glæder mig til den tid og det sted :)

Tags

Arkiv

Relaterede