Smartlog v3 » Smøffer's Corner » Aye right!
Opret egen blog | Næste blog »

Smøffer's Corner

It's nice to be important, but it is more important to be nice

Aye right!

2. Jun 2007 00:43, Smoeffer

3 måneder + det løse er der gået, og der skulle være så meget at skrive. Det er der også, men det burde komme i små bidder, og ikke som én stor hovedret, sovset ind i krydderier som døver smagsløgene og ikke efterlader andet end en brændende fornemmelse på tungen og i hele svælget.

Fast base - check
Solidt parforhold - check
Sikker økonomi - check
Godt helbred - check

How can so many rights make a wrong?

Forstå mig ret, jeg brokker mig ikke, men jeg undres. Jeg har set nogle af verdens fattigste mennesker smile de største smil. Mennesker for hvem overlevelse er en daglig udfordring, men som besidder et overskud der er så ubeskriveligt livsbekræftende. Mennesker som forbinder ordet bekymring med spørgsmål om liv og død, og ikke om de skal drikke øl eller rødvin til middagen.

Hvad er det jeg prøve at fortælle?
Har du nogensinde prøvet at krydse et vandløb, ved at betræde en lille sten ad gangen. Hele tiden søgende efter det næste sikre fodfæste, for så lige pludselig at se der ikke er flere sten på den vej du har valgt, og den sten du netop forlod er skyllet væk af strømmen? Jamen så er vi ved at være på bølgelængde.

But you're alright.

Aye right!!

P.S. Godt der er kolde Boddingtons i køleskabet

 

Kommentarer

 1. René
  2. Jun 2007 07:08
  1

  Der står ikke

  Dejligt arbejde - check

  Når man bruger så mange af timer om dagen på arbejde, er dete ret væsentligt for velværet at have det godt på jobbet. Om arbejdsopgaverne er spændende og kollegerne egenelig meget rare er ikke altid nok. Vi er mærkeligt opbygget, er vi så. Men husk at tiden uden for arbejdet er den vigtigste i det lange løb. Husk nu at nyde de nævnte ting og ikke lade de ikke nævnte ting overtage tankevirksomheden!

  (Undskyld hvis der gik lidt Dalai Lama i mig der, men jeg kender dig vistnok godt nok til at vide, at Hr. Perfektionisten har det svært med, at ikke alt kører som smurt i flydende plastik)

  God karma herfra!

 2. migger
  2. Jun 2007 07:57
  2

  Jeg får altid total optur, når der pludselig ryger et indlæg herindefra i min Google Reader.

  At indlægget så denne gang for nogen kan virke kryptisk gør det ikke dårligt.

  Jeg vil gå lidt længere end Shevster og nøjes med to ord: Kom Hjem!

  Og hvis det ikke er en mulighed, så håber jeg tingene arbejdsmæssigt, socialt m.m. med tiden ændrer sig til det bedre. Vi glæder os i hvert fald sindssygt meget til at se jer senere på året.

  I øvrigt var/er I inviteret til Fredes første fødselsdag på tirsdag, men vi antog at det ville være lige lovligt meget at kræve en hjemrejse på den bekostning ;)

 3. Michael Kors Outlet
  28. Jun 2012 07:29
  3

  Näin ohuesta langasta en olekaan neulonut Harunia aiemmin. Sivillakin sopii hyvin tähän malliin.

Tags

Arkiv

Relaterede